ATFREPORT CONSULTING este o societate cu capital romanesc autorizata de Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania care dezvolta solutii eficiente in domeniul financiar, contabil si fiscal, principala misiune fiind punerea in slujba partenerilor de afaceri a profesionalismului, cunostintelor si experientei acumulate de-a lungul anilor, in vederea oferirii unor servicii cat mai performante care sa asigure clientilor sai siguranta in afaceri.

Numele ATFREPORT CONSULTING este similar cu inaltul professionalism si cu un nivel ridicat al experientei si al cunostiintelor profesionale in domeniile financiar-contabil.

Echipa ATFREPORT CONSULTING este formata din experti contabili si consultanti fiscali si ofera asistenta pentru clienti locali si internationali, imbinand cu succes cunostintele despre piata locala cu practicile si standardele internationale. Portofoliul nostru este format din clienti ale caror afaceri acopera toate ariile de activitate economica Clientii nostri stau alaturi de noi pentru ca reusim sa le oferim servicii personalizate si suport real pentru afacerile lor.

ATFREPORT CONSULTING – FIRMA DE CONTABILITATE SI CONSULTANTA FISCALA